הבדלים בין גרסאות בדף "שיחה:אפיית פת חלבית או בשרית"

אין תקציר עריכה
שורה 4: שורה 4:
2.אמנם המקור לפת חלבית בדף לו אך לפת בשרית בדף ל עמוד ב (אמנם עיקר הדיון במקור שציינת)
2.אמנם המקור לפת חלבית בדף לו אך לפת בשרית בדף ל עמוד ב (אמנם עיקר הדיון במקור שציינת)


3. הט"ז הוא ביו"ד צז, א שאוסר מדוכה כיוון שהפכה לחלבית/בשרית
3. הט"ז הוא ביו"ד צז, א שאוסר מדוכה כיוון שהפכה לחלבית/בשרית, ייתכן שהתכוונת שבסימן פח הש"ך בס"ק ב כותב שיש חומרא מיוחדת בחמץ שאסור בפסח להעלותו על השולחן משום דלא בדילי מיניה אינשי בדומה לסברת ערוה"ש שהבאת לקמן


4. הסיבה שיש טקסטים מוקפים בריבוע כיוון שיש רווח בתחילת שורה, אם אתה רוצה לעבור שורה בלי להתחיל פסקה חדשה תרשום בסוף השורה הקודמת<nowiki><BR/></nowiki>
4. הסיבה שיש טקסטים מוקפים בריבוע כיוון שיש רווח בתחילת שורה, אם אתה רוצה לעבור שורה בלי להתחיל פסקה חדשה תרשום בסוף השורה הקודמת<nowiki><BR/></nowiki>
103

עריכות