הבדלים בין גרסאות בדף "שיחה:אפיית פת חלבית או בשרית"

אין תקציר עריכה
שורה 10: שורה 10:
5. לגבי מה שכתבת בשם בדי השולחן, מקורו במהרי"ט, וזה לשון ערוה"ש (צז, ז) בזה: "הגאון מהרי"ט ז"ל ... עוד כתב דגלוסקאות הנקראים אלחש"ו אף שיש בהם שומן כדי נתינת טעם מותר שממולאים מיני מתיקה ואין דרך לאוכלם בחלב ע"ש [והביאו הפר"ח סק"א]" <BR/>
5. לגבי מה שכתבת בשם בדי השולחן, מקורו במהרי"ט, וזה לשון ערוה"ש (צז, ז) בזה: "הגאון מהרי"ט ז"ל ... עוד כתב דגלוסקאות הנקראים אלחש"ו אף שיש בהם שומן כדי נתינת טעם מותר שממולאים מיני מתיקה ואין דרך לאוכלם בחלב ע"ש [והביאו הפר"ח סק"א]" <BR/>
ולדעתי שווה לציין גם את ערוה"ש והפר"ח כמקורות
ולדעתי שווה לציין גם את ערוה"ש והפר"ח כמקורות
5. מאיפה הבאת את ה'צריך עיון' לגבי דבר שידוע כחלבי/בשרי? ערוה"ש שם(צז,ז)רק מסייג זאת שלא יקרה מצב שיגיעו אנשים מחוץ לעיר שלא יודעים ויכשלו
103

עריכות