• דף הבית
  • אקראי
  • כניסה לחשבון
  • הגדרות
  • אודות ויקיסוגיה
  • הבהרות משפטיות
ויקיסוגיה

קטגוריה:תערובות

  • שפה
  • מעקב
  • עריכה
גרסה מ־21:35, 14 במרץ 2016 מאת דביר (שיחה | תרומות)
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)

טעם כעיקר - דאורייתא או דרבנן

קטגוריות־משנה

קטגוריה זו מכילה את 2 קטגוריות המשנה המוצגות להלן, ומכילה בסך־הכול 2 קטגוריות משנה.

ה

  • הלכות תערובות
  • העברת טעמים בחום

דפים בקטגוריה "תערובות"

קטגוריה זו מכילה את 25 הדפים המוצגים להלן, ומכילה בסך־הכול 25 דפים.

א

  • איסור בלוע
  • טיוטה:אפשר לסוחטו

ב

  • ביטול
  • טיוטה:ביטול
  • ביטול איסור לכתחילה
  • ביטול ברוב - יבש ביבש
  • ביטול בששים
  • בריה

ג

  • גוש באוויר וגוש צלי ורותח בכלי שני לשיטת הרמ"א

ד

  • דבר שבמניין-שיטת הרמב"ם
  • דבר שיש לו מתירין
  • דברים שאינם מתבטלים

ז

  • זה וזה גורם

ח

  • חוזר וניעור
  • חתיכה הראויה להתכבד
  • חתיכה נעשת נבילה

ט

  • טעם כעיקר - דאורייתא או דרבנן
  • טעם כעיקר - טעימת המאכל

כ

  • כבוש

נ

  • נ"ט בר נ"ט באוכלין
  • נותן טעם בר נותן טעם (דגים שעלו בקערה)

ע

  • עצמות בתערובת

ר

  • רואין את מינו כמי שאינו

ת

  • תערובת
  • תערובת מין במינו
אוחזר מתוך "https://www.betmidrash.org.il/index.php?title=קטגוריה:תערובות&oldid=1989"
הצגת היסטוריית העריכה של הדף הזה.

ויקיסוגיה

  • דף זה נערך לאחרונה ב־14 במרץ 2016, בשעה 21:35.
  • מדיניות פרטיות
  • אודות ויקיסוגיה
  • הבהרות משפטיות
  • תצוגת מחשבים